ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

ΒΕΡΟΛΙΝΟ
4 Φεβρουαρίου, 2020
SAINT PETERSBURG
4 Φεβρουαρίου, 2020

Μια πόλη πανέμορφη και ρομαντική, γεμάτη ενδιαφέροντα μουσεία και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

1η μέρα: Αθήνα – Άμστερνταμ
Αναχώρηση για το Άμστερνταμ “τη Βενετία του Βορρά”, την ουσιαστική πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Άμστερνταμ 

Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην πόλη που είναι κτισμένη και ζει πάνω στα κανάλια. Θα ξεκινήσουμε από το μοναδικό Zaansche Schans, το υπαίθριο μουσείο με τους παραδοσιακούς χαρακτηριστικούς Ανεμόμυλους και τις φάρμες. Συνεχίζουμε με τα Βασιλικά Ανάκτορα, την πλατεία των Μουσείων, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό και τα άλλα αξιοθέατα της ενδιαφέρουσας πόλης. 

3η μέρα: Άμστερνταμ 
Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα στην διάθεση σας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επισκεπτόμενοι τα εκπληκτικά Μουσεία Βαν Γκογκ και Rijks, το Ζωολογικό Κήπο, το ιστορικό σπίτι της θρυλικής Άννας Φρανκ ή κάποιο από τα πάμπολλα Μουσεία ή άλλα ενδιαφέροντα. Μην παραλείψετε όμως και τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους που τα πολυάριθμα καταστήματα σας περιμένουν. Φτιάξτε το πρόγραμμά μόνοι σας. Το απόγευμα σας προτείνουμε (έξοδα ατομικά) μια μίνι κρουαζιέρα στα πολυδαίδαλα γραφικά κανάλια που αναδεικνύουν μια άλλη όψη του γραφικού Άμστερνταμ.

4η μέρα: Άμστερνταμ – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και λίγος χρόνος στη διάθεσή μας μέχρι τη πτήση μας για Αθήνα.