Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ
Δεσμευόμαστε να παίξουμε τον ενεργό ρόλο μας στην προώθηση του τουρισμού, βοηθώντας στην δημιουργία μιας ειρηνικής και ικανοποιημένης κοινωνίας φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές και έθνη.

YOKOHAMA HIGHLIGHTS Εκτύπωση E-mail
Με έναν πληθυσμό πάνω από τρία εκατομμύρια, η Yokohama είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισαπωνίας . Βρίσκεται 30 λεπτά στα νότια του Τοκυο, με το τραίνο, και είναι η πρωτεύουσα του νομαρχιακού διαμερίσματος Kanagawa.
Προς το τέλος της περιόδου Edo (1603-1867), κατά τη διάρκεια της οποίας η Ιαπωνία απομονώθηκε από τον υπόλοιπο κόσμο, τα δυτικά έθνη ανάγκασαν τη χώρα να ανοίξει τους λιμένες της στο εξωτερικό εμπόριο.
Το 1859, το λιμάνι της Yokohama έγινε ένα από τους πρώτα λιμάνια της Ιαπωνίας και η πόλη προόδευσε γρήγορα, από ένα μικρό ψαροχώρι σε μία από τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Μέχρι σήμερα, η κατοικήσιμη περιοχή Yamate διατηρεί τη δυτική της προσωπικότητα και στεγάζει πολλούς ξένους κατοίκους.
yokahoma-city-view
Η Yokohama Chinatown (Yokohama Chukagai) είναι η μεγαλύτερη κινέζικη συνοικία της Ιαπωνίας και βρίσκεται στο κέντρο της Yokohama. Με το άνοιγμα του λιμανιού στο εξωτερικό εμπόριο το 1859 έγινε η κατοικία πολλών κινέζων εμπόρων που εγκατάσταθηκαν στην πόλη. Σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός κινεζικών καταστημάτων και εστιατορίων βρίσκεται στις στενές και ζωηρόχρωμες οδούς, ενώ ο αριθμός των κατοίκων έχει μειωθεί. Η κινέζικη συνοικία έχει τέσσερεις εισόδους.

Το Kanteibyo είναι ένας φανταχτερά χρωματισμένος ναός στο κέντρο της συνοικίας Κατασκευασμένος το 1873 από τους κινέζους εποίκους, είναι αφιερωμένο στην κινέζικη θεότητα του εμπορίου και της ευημερίας. Ενας νεωτερισμός στη κινέζικη συνοικία της Yokohama είναι το Daska, το θεματικό εστιατόριο. Το θέμα του Daska είναι η Σαγγάη της δεκαετίας του '20, και η κύρια ατραξιόν της είναι τρείς όροφοι που χρησιμοποιούνται από γνωστά εστιατόρια από την Κίνα και την Ιαπωνία, που προσφέρουν τα διάφορα κινεζικά πιάτα.
yokahoma-chinatown-
Το Minato Mirai σημαίνει κυριολεκτικά " το λιμάνι του μέλλοντος. . Είναι μια φουτουριστική, κατασκευή στο κέντρο της Yokohama που στεγάζει γραφεία και κατοικήσιμους χώρους, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, συνεδριακά κέντρα και δημόσιους χώρους. Η ανάπτυξη του Minato Mirai άρχισε το 1983, και συνεχίζεται ακόμα. Ο πύργος (296 μ) είναι ένας από τα ψηλότερα κτήρια της Ιαπωνίας και το σύμβολο της πόλης. Οι επισκέπτες μπορούν να φθάσουν στο Σκάι-Γκάρντεν, στον εξηκοστό ένατο όροφο, με τη βοήθεια ενός από τους γρηγορότερους ανελκυστήρες στον κόσμο (750 μέτρα ανά λεπτό). Υπό καλές καιρικές συνθήκες το Όρος Fuji μπορεί να είναι ορατό, από εκεί ψηλά.
 
jr-pass
tumlare-logo
GreekEnglish