ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤHN ΧΙΡΟΣΙΜΑ

ana-hotel-kyoto
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ KYOTO
22 Φεβρουαρίου, 2009
buena-vista-hotel-nagano
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΝΟ
22 Φεβρουαρίου, 2009

ANA HOTEL HIROSIMA

ana-hotel-hirosima
Το Ana Hotel στη Χιροσίμα περιλαμβάνει συνολικά 431 δωμάτια. Τα δωμάτια είναι τακτοποιημένα και καθαρά εξασφαλίζοντας έτσι μια άνετη παραμονή. Η διακόσμηση των δωματίων είναι μοντέρνα και βασίζεται στα κατευναστικά και φωτεινά χρώματα. Οι υπηρεσίες δωματίου είναι σύγχρονες και προσεκτικές προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ατόμου, πετυχαίνοντας μια αξιοσημείωτη και ευχάριστη παραμονή. Υπάρχουν ευρύχωρες αίθουσες συνδιαλέξεων για τις επιχειρηματικές συνεδριάσεις.

HIROSHIMA GRAND INTELLIGENT HOTEL

hiroshima-grand-intelligent
Συνολικά, 180 δωμάτια είναι διαθέσιμα στο ξενοδοχείο. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διακοσμήσεων για να ικανοποιούν όλα τα γούστα των επισκεπτών. Περιλαμβάνει μονόκλινα,  δίκλινα, δίδυμα δωμάτια και δωμάτια Ιαπωνικού στυλ. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες ανέσεις Επιπλέον, non-smoking δωμάτια είναι επίσης διαθέσιμα στο ξενοδοχείο.

HOTEL GRANVIA HIROSHIMA

hotel-granvia-hiroshima
Το ξενοδοχείο Granvia στη Χιροσίμα είναι ένα από τα καλύτερα τεσσάρων αστέρων ξενοδοχεία στην πόλη. Το ξενοδοχείο προσφέρει την τέλεια απόδραση από το καθημερινό άγχος της ζωής. Το Granvia ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών. Το ξενοδοχείο είναι κατάλληλο για τους ταξιδιώτες αναψυχής και τους επιχειρησιακούς ταξιδιώτες καθώς επίσης και για honeymooners. Διαθέτει 330 δωμάτια για τη στέγαση επισκεπτών. Το ξενοδοχείο εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων με την προσφορά ποικίλων εστιατορίων και σαλονιών.

RIHGA ROYAL HOTEL HIROSHIMA

rihga-royal-hotel-hiroshima
Το ξενοδοχείο Rihga Royal Hotel στη Χιροσίμα είναι ένα αντίγραφο του δημοφιλούς Κάστρου της Χιροσίμα. Το ξενοδοχείο που είναι το πιο ψηλό κτήριο είναι εύκολα ευδιάκριτο από οποιοδήποτε μέρος της πόλης. Βρίσκεται σε  κατάλληλη απόσταση από το σταθμό και τον αερολιμένα της Χιροσίμα. Τα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα μπορούν να είναι ευπρόσιτα από το ξενοδοχείο με τους διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς που είναι διαθέσιμοι στην πόλη. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει συνολικά 490 δωμάτια. Υπάρχουν διάφοροι non-smoking χώροι και σουίτες  που προσφέρουν στους επισκέπτες του την επιθυμητή άνεση και πολυτέλεια.