ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

buena-vista-hotel-nagano
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΝΟ
22 Φεβρουαρίου, 2009
ana-grand-court-hotel-nagoya
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤH ΝΑΓΚΟΓΙΑ
22 Φεβρουαρίου, 2009

ANA HOTEL NAGASAKI GLOVERHILL

ana-hotel-nagasaki-gloverhill
Μια όμορφη άποψη του λιμανιού και του περιβάλλοντος χώρου χαιρετά τους φιλοξενουμένους του ξενοδοχείου ΑΝΑ Gloverhill στο Ναγκασάκι.  Κάθε ένα από τα 217 δωμάτια είναι κομψά διακοσμημένα και ευρύχωρα, αποτελούν μια απόδραση για τον πολυάσχολο ταξιδιώτη, μακριά από την κούραση της ημέρας. Το ξενοδοχείο ANA Ναγκασάκι Gloverhill απέχει 70 λεπτά από τον αερολιμένα του  Ναγκασάκι και μόλις 7 λεπτά από τον κεντρικό σταθμό JR Ναγκασάκι. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και διαθέτει τρία εστιατόρια.

HOLIDAY INN NAGASAKI HOTEL

holiday-inn-nagasaki-hotel
Το ξενοδοχείο  Holiday Ιnn Ναγκασάκι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ναγκασάκι. Το ξενοδοχείο είναι μια τέλεια βάση για τους επιχειρηματίες και ευπρόσιτο από τα τουριστικά αξιοθέατα. Daza και shian-Bashi, η καρδιά του Ναγκασάκι βρίσκεται σε ελάχιστα βήματα από το ξενοδοχείο. Το Ναγκασάκι είναι πόλη με όμορφη νυχτερινή ζωή και ευνοεί τη συνύπαρξη διάφορων πολιτισμών. Το ξενοδοχείο διαθέτει 87 ευρύχωρα και σύγχρονα εξοπλισμένα δωμάτια

HOTEL NEW TANDA NAGASAKI

hotel-new-tanda-nagasaki
Το ξενοδοχείο New Tanda βρίσκεται στην καρδιά του Ναγκασάκι, κάνοντας το μια δημοφιλή επιλογή και για τους ταξιδιώτες επιχειρήσεων και εκείνους αναψυχής. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν όλες τις ανέσεις, σε κάθε ένα από τα 133 δωμάτια σε αυτό το δημοφιλές τριών αστέρων ξενοδοχείο. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η κατάλληλη θέση, ένα πρόθυμο προσωπικό και οι πρώτης τάξεως εγκαταστάσεις κάνουν αυτό το ξενοδοχείο να είναι η προτίμηση των ταξιδιωτών.

HOTEL SUNROUTE NAGASAKI

hotel-sunroute-nagasaki
Το ξενοδοχείο Sunroute στο Ναγκασάκι είναι ένα καλό παράδειγμα ενός  μίγματος  νεωτερισμού και ασιατικής φιλοξενίας. Σαν φιλοξενούμενοι αυτού του ξενοδοχείου θα διαπιστώσετε ότι τα δωμάτια του είναι εξοπλισμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε τη γεύση και της ασιατικής φιλοξενίας και του ευρωπαϊκού ύφους.