ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤH ΝΑΓΚΟΓΙΑ

ana-hotel-nagasaki-gloverhill
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ
22 Φεβρουαρίου, 2009
ana-crowne-plaza-osaka
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤH ΟΖΑΚΑ
22 Φεβρουαρίου, 2009

ANA GRAND COURT  HOTEL NAGOYA

ana-grand-court-hotel-nagoya
Το ξενοδοχείο Grand Court Nagoya είναι ένα αξιοπρόσεκτο μίγμα κλασικής κομψότητας, σύγχρονων ανέσεων και φιλοξενίας πρώτης κατηγορίας. Είναι ευπρόσιτο απ όλα τα σημεία πρόσβασης της ευρύτερης πόλης της Ναγκόγια και είναι επίσης δημοφιλές μεταξύ των επιχειρηματικών επισκεπτών και αναψυχής. Κάθε δωμάτιο στο ξενοδοχείο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει άνεση και χαλάρωση μέσα στο ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό του ταυτόχρονα εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή σειρά ανέσεων. Τα δωμάτια από τον 16ο έως τον 27ο όροφο προσφέρουν εξαιρετική θέα προς την πόλη. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 35 λεπτά από τον αερολιμένα της Ναγκόγια και ένα λεπτό από το σταθμό JR Kanayama. Διαθέτει 246 δωμάτια, 9 Suites, 66 Non-Smoking δωμάτια, 103 δίκλινα, 132 μονόκλινα και έχει 30 ορόφους και 6 εστιατόρια.

CASTLE PLAZA HOTEL NAGOYA

castle-plaza-hotel-nagoya
Το ξενοδοχείο Castle Plaza στη Ναγκόγια διαθέτει 262 δωμάτια για τη στέγαση φιλοξενουμένων. Το Castle Plaza προσφέρει στους φιλοξενουμένους μια ευρεία ποικιλία δωματίων. Οι διαφορετικοί τύποι δωματίων είναι μονόκλινα, δίδυμα δωμάτια, λουξ δίδυμα δωμάτια, δίκλινα δωμάτια, σουίτες και ορισμένα ιαπωνικά δωμάτια. Οι ανέσεις και οι υπηρεσίες του Castle Plaza περιλαμβάνουν εστιατόρια, φραγμός σαλόνια, σαλόνι ομορφιάς, υπαίθρια πισίνα, σάουνα, ενοικίαση αυτοκινήτων, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, εσωτερική πισίνα, πρόσβαση στο διαδίκτυο, κατάστημα δώρων και δωμάτια μη καπνιζόντων.

NAGOYA KANKO HOTEL

nagoya-kanko-hotel-nagoya
Το ξενοδοχείο Kanko στη Ναγκόγια βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, μια πόλη διάσημη για την ύπαρξη των αεροδιαστημικών βιομηχανιών της Ιαπωνίας. Το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με κάθε σύγχρονη άνεση για να παρέχει την καλύτερη παραμονή στους φιλοξενουμένους του. Η θέση του ξενοδοχείου το καθιστά απολύτως κατάλληλο για τους επιχειρησιακούς ταξιδιώτες λόγω της εγγύτητας του στις  βιομηχανίες και τα γραφεία. Η όμορφη πόλη της Ναγκόγια προσελκύει επίσης χιλιάδες τουρίστες αναψυχής. Το ξενοδοχείο Kanko προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο σταθμό μετρό Fushimi. Το γραφείο ταξιδιού του ξενοδοχείου προσφέρει ένα εξωτικό γύρο στην πόλη. Το πολύ διάσημο Μουσείο Τέχνης βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο έχει δεκαοχτώ ορόφους με εκατόν ογδόντα τρία μονόκλινα, εκατόν σαράντα έξι δίδυμα δωμάτια, σαράντα έξι δίκλινα δωμάτια, και επτά σουίτες. Κάθε ένα από αυτά τα τριακόσια ογδόντα δύο δωμάτια, μοιρασμένα στους δεκαοχτώ ορόφους του ξενοδοχείου είναι κομψά διακοσμημένο και απεικονίζουν ένα περίπλοκο βρετανικό ύφος. Υπάρχουν επίσης πρόσθετοι χώροι που προσφέρονται στα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους μη καπνιστές.

NAGOYA MARRIOTT HOTEL

nagoya-marriott-hotel
Τοποθετημένο επάνω στον κεντρικό πύργο JR του σταθμού της Ναγκόγια  είναι μια μοντέρνα σύνθεση από ατσάλι και γυαλί, εύκολα αναγνωριζόμενο στη πόλη.. Μια ατμόσφαιρα κομψότητας και διεθνούς φιλοξενίας αναμένει τους επισκέπτες άμα τη αφήξει. Από τους ανελκυστήρες απολαμβάνει κανείς τις καλύτερες πανοραμικές απόψεις της πόλης. Το λόμπι είναι μεγάλο, διακοσμημένο με ένα ευρωπαϊκό ντεκόρ που κυριαρχεί μάρμαρο και ο θερμός φωτισμός που συνοδεύεται από τον ήχο του πιάνου από την παρακείμενη περιοχή σαλονιών. Διαθέτει 759 δωμάτια και 15 σουίτες σε 52 ορόφους, όλα κατάλληλα εξοπλισμένα για να εξασφαλίσουν μια άνετη και πολυτελή παραμονή.

ROYAL PARK INN HOTEL NAGOYA

royal-park-inn-hotel-in-nagoya
Το Royal Park Inn Hotel στη Ναγκόγια προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και απόλαυση στην παραμονή σας. Πρόσφατα ανακαινισμένο το 1998, βρίσκεται στο κέντρο της οικονομικής ζώνης της πόλης. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνει 314 δωμάτια, όλος πολύ υπέροχα διακοσμημένα και εξοπλισμένα με το καλύτερο όλων των σύγχρονων ανέσεων. Οι επισκέπτες αισθάνονται πολύ άνετα έχοντας την αίσθηση του σπιτιού μακριά από το σπίτι. Η ησυχία και η άνεση των δωματίων σας μεταφέρουν μακριά από τη θορυβώδη καθημερινή ζωή και προσφέρουν μια πλήρη χαλάρωση και ανανέωση.

WESTIN NAGOYA CASTLE HOTEL

westin-nagoya-castle-hotel
Στα ενδιάμεσα μεταξύ Τόκιο και Οζάκα, το ξενοδοχείο  Westin Nagoya Castle βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου Διεθνούς Εμπορίου. Στη μέση του εμπορικού κέντρου της πόλης, βρίσκεται ελάχιστα λεπτά από τη Toyota και Noritake καθώς επίσης και από τις πολιτιστικές δραστηριότητες όπως η Atsuta και το Μουσείο Τέχνης Tokugawa. Επισκεφτείτε το εμπορικό κέντρο για τις αγορές της τελευταίας στιγμής. Το ξενοδοχείο είναι απόλυτα εξοπλισμένο για να προσφέρει μια άνετη και πολυτελή παραμονή.. Τα 195 δωμάτια και οι σουίτες φιλοξενουμένων στο Westin Ναγκόγια Castle είναι σχεδιασμένα και διακοσμημένα με όμορφες απόψεις του αρχαίου κάστρου της πόλης. Οι υπέροχα διαμοιρασμένες και κομψά επιπλωμένες εγκαταστάσεις προσφέρουν σε κάθε φιλοξενούμενο ένα δωμάτιο με μια άποψη προς το κέντρο της πόλης ή προς το κάστρο του 17ου αιώνα, εντυπωσιακό την ημέρα και εκπληκτικό τη νύχτα με τον ανάλογο φωτισμό.