ΤΥΠΟΙ JAPAN RAIL PASS

japan-rail-pass1
Πώς να αποκτήσετε ένα Japan Rail Pass
14 Μαρτίου, 2009
japan-rail-pass-offices
Σταθμοί με γραφεία παραλαβής JAPAN RAIL PASS
14 Μαρτίου, 2009

JR Pass
Το JR Pass προσφέρει ευκαιρίες για εκτενές και ανέξοδο ταξίδι με τραίνο σε όλη την Ιαπωνία. Καλύπτει ουσιαστικά όλα τα τραίνα

jr-eastJR East Pass
Το JR East Pass είναι ένα νέο προϊόν που προσφέρεται σε όλους τους προσωρινούς επισκέπτες που πηγαίνουν στην Ιαπωνία για 90 ημέρες ή λιγότερες. Καλύπτει όλη την ανατολική περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών σταθμών, όπως το Τόκιο, το Ναγκάνο, το Νιγκάτα, το Σεντάι, το Μοριόκα, Misawa, Akita, κ.λπ.

jr-westJR West Pass
Το είναι JR West Pass μια ενδιαφέρουσα  υπηρεσία που παρέχεται στους προσωρινούς επισκέπτες (90 ημέρες ή λιγότερο) στην Ιαπωνία. Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τύποι για ταξίδι, στη δυτική περιοχή: Sanyo και της περιοχής Kansai.

jr-kyushuJR Kyushu Pass
Το JR Kyushu Pass είναι το πιό πρόσφατο JR που προσφέρεται στους ταξιδιώτες στην Ιαπωνία. Καλύπτει όλο Kyushu. Είναι η καλύτερη, πληρέστερη και πιό οικονομική επιλογή.

jr-hokkaidoJR Hokkaido Pass
Το JR Hokkaido Pass είναι ένα νέο  JR που προσφέρεται σε όλους τους προσωρινούς επισκέπτες που πηγαίνουν στην Ιαπωνία για 90 ημέρες ή λιγότερες. Καλύπτει όλη την  υπηρεσία στην περιοχή Hokkaido, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών σταθμών, όπως το αεροδρόμιο Sapporo, το Chitose, το Hakodate, Asahikawa, Obihiro, Kushiro κ.λπ.