ΛΟΝΔΙΝΟ

ΜΑΔΡΙΤΗ
4 Φεβρουαρίου, 2020
ΛΙΣΑΒΟΝΑ
4 Φεβρουαρίου, 2020

…Εγγλέζικο πρόγευμα σε μπουφέ. Με πούλμαν θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση της Βρετανικής πρωτεύουσας από την περιοχή του Γουάιτχολ και Ουέστμινστερ που αποτελούν το κέντρο της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας της Αγγλίας με το επιβλητικό κτίρι

1η μέρα: Αθήνα – Λονδίνο 
Αναχώρηση για Λονδίνο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο Υπόλοιπη μέρα στη διάθεση σας για να χαρείτε την υπέροχη πόλη. Για μια πρώτη γνωριμία μπορείτε να ξεκινήσετε από τα παγκοσμίου φήμης πολυκαταστήματα Harrods και Harvey & Nichols, τα εκλεκτά καταστήματα της Σλόαιν στρήτ, περπατήστε στις γνωστές Όξφορντ στρήτ, Μποντ στρήτ, Ρίτζεντ στρήτ με τους φημισμένους οίκους μόδας, απολαύστε τον καφέ σας στο Κόβεν Γκάρντεν. Προτείνουμε μία βόλτα στη διάσημη Αγορά του Πορτομπέλο Ρόουντ στο Νότινγκ Χίλ με τους εκατοντάδες εμπορικούς πάγκους. Διανυκτέρευση. 

2η μέρα: Λονδίνο 
Ξενάγηση πόλης και επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Εγγλέζικο πρόγευμα σε μπουφέ. Με πούλμαν θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση της Βρετανικής πρωτεύουσας από την περιοχή του Γουάιτχολ και Ουέστμινστερ που αποτελούν το κέντρο της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας της Αγγλίας με το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, το Αβαείο του Ουέστμινστερ, τα ογκώδη δημόσια κτίρια της οδού Γουάιτχολ όπου στεγάζονται εδώ και αιώνες διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, την πλατεία Τραφάλγκαρ με την Εθνική πινακοθήκη, στη συνέχεια περνώντας από το φημισμένο Σέιντ Τζειμς Παρκ θα φθάσουμε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ. Συνεχίζουμε τη πανοραμική ξενάγηση περνώντας από τη περιοχή του Σάουθ Κένσινγτον βλέποντας το μνημείο του Αλβέρτου, το Άλμπερτ Χώλ, τα δαιδαλώδη μουσεία Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών και της Βικτορίας και Αλβέρτου. Θα συνεχίσουμε με το Σίτυ, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου (αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν), το Πύργο του Λονδίνου και την γέφυρα του Πύργου (σήμα κατατεθέν του Λονδίνου). Η ξενάγησή μας τελειώνει με επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο (ελεύθερη είσοδος). Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας ή για όσους επιθυμούν προτείνουμε χρησιμοποιώντας το πούλμαν (για τη μετάβαση) και με την βοήθεια του αρχηγού μας να επισκεφτείτε το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό, το καλύτερο στο είδος του, «για να γνωρίσουμε από κοντά» μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού. Για την βραδινή σας διασκέδαση σας προτείνουμε να μην χάσετε μία από τις φαντασμαγορικές θεατρικές παραστάσεις musical στην γνωστή θεατρική περιοχή του Λονδίνου. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Λονδίνο 
Πρόγευνα στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.

4η μέρα: Λονδίνο – Αθήνα
Εγγλέζικο πρόγευμα σε μπουφέ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.