ΠΑΡΙΣΙ

ΠΡΑΓΑ
4 Φεβρουαρίου, 2020
ΜΟΣΧΑ
4 Φεβρουαρίου, 2020

Θα δούμε το νησάκι Λα Σιτέ, τη γέφυρα Πον Νεφ, την Ακαδημία, τη Σχολή Καλών Τεχνών, το Δικαστικό Μέγαρο, την Παναγία των Παρισίων, την πλατεία και το θέατρο Σατελέ, το Σιντριβάνι του Φοίνικα, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την αψίδα του θριάμβου

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 
Πτήση για Παρίσι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με τη πανέμορφη πόλη. 

2η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ (περιήγηση πόλης) 
Στην περιήγηση μας θα δούμε το νησάκι Λα Σιτέ, τη γέφυρα Πον Νεφ, την Ακαδημία, τη Σχολή Καλών Τεχνών, το Δικαστικό Μέγαρο, την Παναγία των Παρισίων, την πλατεία και το θέατρο Σατελέ, το Σιντριβάνι του Φοίνικα, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την αψίδα του θριάμβου, τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μνημείο των απομάχων, τη γέφυρα του Αλεξάνδρου του 3ου, την Εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής και την Όπερα. Επίσκεψη στο μουσείο του Λούβρου, το οποίο φιλοξενεί παγκόσμια αριστουργήματα τέχνης. Ανάμεσα τους η Τζοκόντα, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.ά. Ελεύθεροι στην αξιόλογη αγορά της πόλης. 

3η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ (Disney) 
Αναχώρηση για Disney. Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στη χώρα του Πήτερ Παν και του Πινόκιο, ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, στο Βουνό των Κεραυνών και περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι.

4η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ
Προετοιμασία για αναχώρηση. Μετάβαση το μεσημέρι στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.