ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ

JTB GREECE EPE, Congresses, incentive travels and special events.

Το JTB GREECE EPE, τα Συνέδρια, τα ταξίδια κινήτρων και τα ειδικά events.
Η έμπειρη ομάδα του JTB GREECE EPE, εξοπλισμένη με υψηλή τεχνολογία, μακρόχρονη γνώση και την άνευ όρων τεχνική υποστήριξη του μεγαλύτερου τουριστικού ομίλου, αναλαμβάνει με εφευρετική δημιουργικότητα και ενθουσιασμό την επιτυχημένη διοργάνωση του συνεδρίου σας, των διασκέψεών σας και των ταξιδιών επιβράβευσης.

Στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε τις επί μέρους λεπτομέρειες του ταξιδιού σας, με μοναδικό μας στόχο την απόλυτη επιτυχία. 
Με πρώτο στόχο την εξασφάλιση της επικοινωνίας μέσω υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών διερμηνείας, προτείνουμε τη λίστα των καταλληλότερων προορισμών, με διαπιστωμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και τις ανάλογες αίθουσες σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων .

Και βέβαια όσον αφορά στην παροχή κοινών υπηρεσιών, όπως ειδικό Γραφείο Φιλοξενίας, με αντιπρόσωπο του Οργανισμού, επάνδρωση, πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταφορές και γεύματα, ειδικές μεταφορές από και προς αεροδρόμια ή εκδρομές,  είμαστε στην πρώτη γραμμή με την εμπειρία που κληρονομήσαμε από την επιτυχή συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Στην ημερήσια διάταξη της ετοιμότητας του JTB GREECE EPE, για την επιτυχία σας, βρίσκεται η συνεχής ανανέωση των προορισμών  και υπηρεσιών διευρύνοντας τον ορίζοντα επιλογών.

Δεσμευόμαστε να παίξουμε τον ενεργό ρόλο μας στην προώθηση του τουρισμού, βοηθώντας στην δημιουργία μιας ειρηνικής και ικανοποιημένης κοινωνίας φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές και έθνη.


Η Εταιρεία Ταξίδια Αναψυχής