ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΤΟ JTB GREECE EPE αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα ταξίδια αναψυχής.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της υποδομής του, σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αφιερωμένο στην εξυπηρέτηση εκείνων των πελατών που αναζητούν ένα σωστά οργανωμένο ταξίδι, με ανέσεις διεθνών προδιαγραφών, με προσωπική υποστήριξη, με ενδιαφέρουσες επισκέψεις και με άνετες πτήσεις.

Χρησιμοποιώντας την παγκόσμια τουριστική αλυσίδα μας, σας ταξιδεύουμε από την Λισαβόνα έως τη Μόσχα και από την Νορβηγία έως την Ρώμη, πάντα κάτω από την ίδια φίρμα (JTB), πάντα με την υποστήριξη και την γνώση των τοπικών μας γραφείων.

Είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του Ιαπωνικού Δικτύου Τραίνων, JAPAN RAIL PASS, που σας επιτρέπει να γνωρίσετε πραγματικά, γρήγορα και οικονομικά την Ιαπωνία.

Τα τοπικά μας γραφεία στο Τόκυο, μας προσφέρουν τις τελευταίες πληροφορίες και τιμές, ενώ διαθέτουμε μια μεγάλη λίστα από ξενοδοχεία και υπηρεσίες στην Ιαπωνία, για να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς.

Δεσμευόμαστε να παίξουμε τον ενεργό ρόλο μας στην προώθηση του τουρισμού, βοηθώντας στην δημιουργία μιας ειρηνικής και ικανοποιημένης κοινωνίας φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές και έθνη.


Η Εταιρεία Ταξίδια Αναψυχής